Мистецтво весільної фотозйомки






Статья.
весільний фотограф
Добавил: Катя
14-03-2012, 01:02:05
Публикация №_4741

Мистецтво весільної фотозйомки Фото не доступно!
Весільна фотозйомка – жанр, який вимагає від фотографа багатьох зусиль, професійної майстерності і володіння сучасним технічним обладнанням і програмним забезпеченням. Хоч на перший погляд зйомка весілля виглядає досить простою справою, насправді все набагато складніше.
Не зважаючи на те, що на весіллі для фотографа уже є готові сприятливі умови для вдалого фотосету, майстрові треба докласти багато зусиль під час зйомки і після неї, щоб отримати красиві світлини, які були б гідні весільного альбому.
Професійний весільний фотограф http://moya.in.ua/gallery/wedding/ повинен не тільки бути першокласним майстром своєї справи, але й володіти вмінням знімати у різних жанрах. Портретна, студійна фотозйомка, репортажі – фотограф на весілля (http://moya.in.ua/gallery/wedding/) робить світлини у всіх цих жанрах. Майстер повинен ретельно підійти до процесу майбутньої зйомки - продумати декілька концепцій фотосету, підібрати образи для молодят, які б розкривали їх характери і внутрішнє світовідчуття, підготувати місце для зйомки. Також і на самому бенкеті у фотографа багато справ, адже «око» його фотокамери повинно уважно слідкувати за всім що відбувається і фіксувати найцікавіші моменти.
Окрім виснажливих для автора зйомок, після весілля на плечі фотографа лягає важке завдання – відбір вдалих кадрів, ретуш фотографій. Для того, щоб відібрати найкращі фото з весілля не достатньо обрати найвдаліші кадри, потрібно також володіти професійним чуттям, з допомогою якого майстер і відбере світлини які б повністю задовольняли замовників і були прекрасними. Та й для того, щоб обрані знімки були красивими потрібно їх художньо обробити, а для цього треба досконало володіти багатьма спеціальними програмами для ретуші.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,053858 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
весільний фотограф фотограф на весілля