Чорниця - ягода Карпат






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Галя
06-03-2012, 23:57:29
Публикация №_4619

Чорниця - ягода Карпат
Відправляючись на прогулянку до лісу Вам обов’язково трапляться кущі малини чи чорниці. Але їх смак ні з чим не порівняти! Це далеко не ті ягоди, якими торгують у містах бабусі чи вирощують їх на дачних ділянках. Вони відрізняються особливо п’янким ароматом та насиченим смаком.
Відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ влітку неможливо уявити без збору смачних та ароматних ягід. Тут ростуть і малини, і чорниці, і ожина, і брусниця, і суниця... Чого тільки нема у цьому прекрасному краї!
Чорниці в Карпатах знаходяться на особливому рахунку. Її прийнято називати «чорним золотом». Ці ягоди шанують за те, що вони приносять найбільшу користь для людського організму та прибутки для місцевого населення. Віднедавна у селі Гукливому мешканці навіть увіковічнили цю ягоду у пам’ятнику.
Ягоди чорниць смачні у будь-якому вигляді. Їх вживають як у свіжому, так і у сушеному вигляді. З чорниць варять також дуже смачне варення, джеми, желе, мармелад і ін. А соки та компоти із цих ягід особливо полюбляє дітвора.
Чорниця попри свій неперевершений смак може бути ще й досить корисною. Цілющими властивостями володіють не лише самі ягоди, але й чорничні пагони та листя. Їх застосовують у лікуванні хвороб очей, шлунково-кишкового тракту, цукрового діабету. Особливо цінними є пагони чорниці, оскільки відвар із них здатні знижувати вміст цукру і холестерину в крові.
Літо серед гір дарує Вам безліч можливостей та дарів природи – ягід. Тому не варто опускати цей шанс! Проведіть свій відпочинок в Карпатах (http://shale-flery.com.ua/uk/) весело та смачно!






Опубликовано в таких рубриках:
- Услуги. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,056389 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах Компания «Сантехникс» Euro Pan 3D Аудит Юридические услуги Эффективность