Екскурсії в Карпатах






Статья.
відпочинок в карпатах
Добавил: Галя
02-03-2012, 05:00:08
Публикация №_4527

Екскурсії в Карпатах
Багато хто з нас хочуть побачити світ, проте своєї країни так і пізнали. Щоб змінити ситуацію, слід відвідати мальовничі й багаті історичною спадщиною місця Західної України, Карпат зокрема.
Якщо Ви віддаєте перевагу спокійному дозвіллю і завжди шукайте нових вражень, яскравих емоцій, а також цікавих спогадів, екскурсійний відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ надасть Вам чудове проведення часу.


Для того, щоб побачити чудові міста, красиві гірські пейзажі і чудові пам`ятки архітектури, не потрібно виділяти багато часу або витрачати великі суми грошових коштів. Всього лише за кілька днів Ви зможете подивитися Мукачево, Бедевля, Хуст, Берегове, Солотвино, а також інші місця. Кожен з цих міст має свої історію, пам`ятки, традиції та особливості. Ви будете здивовані красою мальовничих пейзажів, будь то долина нарцисів, водоспад Шипіт або скелі Довбуша.
Також останнім часом стало модним відвідування екскурсій з місцевим колоритом. Тобто, Ви можете оселитися в традиційному карпатському домі, побачити, як живуть люди, дізнатися, чим вони харчуються, цікавляться і як розважаються. Час від часу в Карпатах влаштовують стилізовані фестивалі і святкування, в яких кожен бажаючий може взяти безпосередню участь. Так Ви краще познайомитеся з місцевими традиціями і поринете в неповторну карпатську атмосферу.
Екскурсійний відпочинок в Карпатах http://shale-flery.com.ua/uk/ відкриє для Вас гори з іншого, не відомого досі, сторони.






Опубликовано в таких рубриках:
- Туризм. - Отдых. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,035617 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
відпочинок в карпатах ukrainian cuisine