Усмішка продовжує життя.






Статья.
Анекдоти
Добавил: Роман
27-02-2012, 22:50:50
Публикация №_4445

Усмішка продовжує життя.
Серед турбот і клопотів кожному з нас доводиться поєднувати сім`ю, роботу, батьків, друзів, неодноразово вирішувати якісь проблеми. І тому, щоб розвіятися і відпочити, ні сил, ні часу часто вже не залишається, що викликає накопичення негативних емоцій і безліч різних проблем.
З метою зміцнення нашого душевного стану, досвідчені психологи рекомендують частіше жартувати і посміхатися. Цілком очевидно, що просто так, за бажанням сміху із себе не "видавити".
Тому намагайтеся частіше дивитися комедійні передачі (як вами давно улюблені, так і щось нове) в сімейномі колі або з друзями. Дуже часто на такому спільному сеансі багато хто не тільки сміється над жартами, але і, відчуваючи себе в "своїй тарілці", самі починають жартувати - анекдоти http://anekdoty.net.ua/ й афоризми народжуються прямо на очах! В дружній компанії завжди веселіше!
Частіше жартуйте над собою та іншими, але, звичайно ж, робіть це по-доброму, без сарказму. Можна жартувати над різними звичками друзів, знайомих і товаришів по службі, тільки робіть це делікатно і намагайтеся нікого при цьому не образити.
Регулярно відвідуйте веб-ресурси з анекдотами, жартами, приколами, смішними картинками і всіляким гумором. Кращим з знайденого радимо поділитися зі своїми знайомими, друзями та колегами, а опинившись у компанії близьких людей, не забудьте здивувати всіх веселим афоризмом і розповісти новий анекдот (http://anekdoty.net.ua/) . Не забувайте також про веселі історії з життя, в яких вам або вашим знайомим довелося побувати. Подібні історії безсумнівно всіх розвеселять, викличуть радість і піднімуть всім настрій. У тому випадку, якщо ви більш схильні до малюнків, то рекомендуємо вам переглядати веселі картинки, (на більшості гумористичних ресурсів подібні зображення присутні удосталь!). Які потім можна послати по електронній пошті, або допосогою срціальніх мереж вашим знайомим і близьким. Якщо у ваших друзів непогане почуття гумору, вони напевно оцінять подібний сюрприз і ймовірно відправлять вам щось у відповідь - адже кожному приємно отримувати приємні сюрпризи, тим більше, коли це виходить від друга або близької людини.
Періодично пробуйте свої таланти в якихось цікавих вам сферах діяльності, знаходите для себе нове захоплююче хобі, а також розвивайте і приносите цікаві аспекти в уже існуючі захоплення. Не секрет, що інтригуюче і незвідане безсумнівно додасть у ваше життя веселощів і позитивних емоцій.
Завжди радійте і розважайте близьких, оскільки віддаючи радість людям, ми натомість отримуємо від них веселощі і сміх, примножені багаторазово!






Опубликовано в таких рубриках:
- Юмор. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,050531 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Анекдоти анекдоты любовь FEMEN юмор «Павлік Морозов: сучасні хроніки» грузовые перевозки