Фотографія у вашому житті






Статья.
професійний фотограф
Добавил: Кристина
25-02-2012, 00:26:41
Публикация №_4412

Фотографія у вашому житті
В житті кожного з нас трапляються моменти, спогади про які хочеться зберегти назавжди. Випускний вечір в школі, весілля, народження малечі, дитячі свята, а також багато інших пам’ятних моментів варті того, щоб їх увіковічнити на довгі роки.
Найкращим способом досягти цієї мети стане фотосесія, яку проведе професійний фотограф http://moya.in.ua . Адже тільки справжній майстер своєї справи здатен зловити цікавий вдалий кадр і зробити чудове фото, яке стане окрасою Вашої домашньої колекції.
Так, дуже часто потрібен фотограф (http://moya.in.ua) з нагоди тої чи іншої події. Але знайти хорошого професіонала у даній галузі не так уже і просто. Розвиток технологій і фінансові можливості людей на сьогоднішній день значно зросли. Тепер не складає особливих труднощів купити професійну камеру і навчитись обробляти фото за допомогою спеціальних програм. А, враховуючи прибутковість даного напрямку, «спеціалістів» по фото розвелось чимало. Обіцянок від них багато – креативний підхід, стильні постановки і ін., але от результат досить часто себе не виправдовує. Як результат, професійний фотограф – на вагу золота.
Здавалось, що такого особливого зробити фото: навести на людину об’єктив і натиснути у відповідний момент кнопку. Але все набагато складніше. Треба вміти «бачити». Але бачити не просто людину чи групу людей, а те, що вони собою представляють. Головне на фото – емоції, почуття. Фотографія повинна бути «живою», а просто копією якоїсь миті. У ній повинна бути якась загадка.
Побачити щось більше, ніж просто зовнішній вигляд чи стан природи, зможе лише людина з художнім нахилом. Це має бути закладено у самому характері, у світогляді. Правильно зроблений кадр і вміння знаходити спільну мову з моделлю – це запорука вдалих фото. Тож при пошуку фотографа не полінуйтесь потратити трохи часу на перегляд його порт фоліо. Тільки так ви зможете у кінцевому результаті бути задоволеним від співпраці.






Опубликовано в таких рубриках:
- Фото и видео. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,045014 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
професійний фотограф потрібен фотограф Фотоаппараты Видео реальный мир фотограф ціни фотограф Львів