У 3-му кварталі 2011 мобільний інтернет «Київстар» збільшив трафік та доходи






Пресс-релиз.
Київстар
Добавил: Київстар
16-11-2011, 20:25:34
Публикация №_3060

У 3-му кварталі 2011 мобільний інтернет «Київстар» збільшив трафік та доходи
У 3-му кварталі 2011 року абоненти об’єднаного «Київстар» збільшили об’єми споживання послуги мобільного інтернету на 37%, до 787, 5 ТБ, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Доходи від надання послуги за цей же період виросли на 16% та склали 180, 7 млн. гривень.
Абоненти «Київстар» стали користуватися можливостями мобільного інтернету частіше і більше. За 3-й квартал 2011 року в мережі «Київстар»  об’єми трафіку мобільного інтернету перевищили 787, 5 TБ, що на 37% більше, ніж в 3-му кварталі 2010 року. При незначному зниженні кількості користувачів мобільного інтернету до 7, 220 млн.(менш ніж 1, 9% в порівнянні з другим кварталом 2011 року), дохід від послуги виріс на 16% та склав  180, 7 млн. грн. У той же час кількість користувачів мобільного інтернету за добу  збільшилась більш ніж удвічі, до 1 054 000 клієнтів, порівняно до 485 000 клієнтів у 3-му кварталі 2010 року.
В 3-му кварталі 2011 року «Київстар» продовжив розвиток мультимедійних послуг та контенту для мобільного інтернету. Так для абонентів усіх тарифних пакетів було подовжено термін акційної пропозиції по використанню мобільного додатку  «Яндекс.Карти» – без сплати за трафік. Для бізнес-клієнтів в 3-му кварталі було продовжено безкоштовне підключення пакету «Спробуй Інтернет 50», що дозволило безкоштовно протестувати якість мобільного доступу до мережі інтернет. Для клієнтів DJUICE була впроваджена унікальна послуга «Ігровий безлім» – доступ до каталогу найкращих мобільних ігор за підпискою без сплати за замовлення ігри та без сплати за трафік при завантаженні. Усього з початку 2011 року абоненти мобільного інтернету «Київстар» закачали з порталів більш ніж 10 млн. музичних треків популярних виконавців, а кількість клієнтів, що скористались послугою рінгбектонів, досягла 5, 5 млн. 
Зростає популярність «модемних» пропозицій. Загальна кількість реалізованих в мережі «Київстар»  модемів для  бездротового доступу до інтернету досягло 700 тисяч. При цьому 211 тисяч модемів було придбано з початку 2011 року, що свідчить про постійний попит на  такі пристрої.
Директор з розвитку послуг «Київстар» на масовому ринку Віталій Ворожбит:
«Істотне зростання трафіку та доходів мобільного інтернету в мережі «Київстар» підтверджує тенденцію стрімкого проникнення цієї послуги в Україні. Так, кількість клієнтів, що користуються мобільним інтернетом протягом доби, зросла на 117% в порівнянні з 3-м кварталом 2010 року. Надаючи абонентам найбільш вигідні тарифи і безпроводовий інтернет у будь-якому куточку України, «Київстар» піклується про якість і надійність зв’язку,   постійно вдосконалює мережу GSM/EDGE».

•      Користувачі: враховується кількість унікальних користувачів, які хоча б один раз протягом кварталу користувались послугою (мобільного інтернету за технологією GPRS/EDGE або WAP-сервісами);
•      Дохід: враховується сумарний дохід від користування послуги (мобільним інтернетом за технологією GPRS/EDGE або WAP-сервісами) за квартал, без податків.

«Київстар». забезпечує клієнтів послугами мобільного та фіксованого інтернету високої якості за самими доступними тарифами.

Інформація за попередні періоди:
3-й квартал 2010 - http://www.kyivstar.ua/press_center/news/releases/?id=15246
3-й квартал 2009 – http://www.kyivstar.ua/press_center/news/releases/?id=11859

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.
До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ПрАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»).
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв`язку і мобільного інтернету, найкращий бренд в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв`язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.
«Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв`язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес». Місія «Київстар» – поліпшувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.
www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua






Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,049531 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Київстар мобільний інтернет МТС Украина