Огляд автомобіля Ford Mondeo






Статья.
Автомобіль
Добавил: Vetal12v
15-08-2011, 23:52:20
Публикация №_2074

Огляд автомобіля Ford Mondeo Фото не доступно!
Ford Mondeo один із найдемократичніших автомобілів середнього класу в новому втіленні виявився як ніколи близький до престижних дорогим моделям. Амплуа спокійного сімейного автомобіля залишилося в минулому.
Продажі оновленого Ford Mondeo стартували в Європі влітку 2010 року. Модельний ряд включає три типи кузова: седан, хетчбек і універсал. Оновлений Mondeo отримав свіжий вигляд, покращений інтер`єр, високоекономічні бензинові двигуни Ford EcoBoost і дизельні мотори TDCi, ряд нових функцій для більшої безпеки і комфорту.
Зовні Ford Mondeo http://auto-obzor.in/mondeo.html став виглядати більш представницьким. Топ-версії Mondeo отримали хромовану обробку вікон і грат повітрозабірника, світлодіодні фари.
Салон Ford Mondeo став більш стильним і якісним, завдяки новим обробних матеріалів. Вперше покупцям Mondeo стало доступно світлодіодне освітлення салону, і супутникова навігаційна система російською мовою.
У лінійці силових агрегатів з`явилися нові 2-літрові бензинові двигуни Ford Ecoboost потужністю 200 л. с. або 240 л.с в залежності від виконання. Ці мотори в стандарті встановлюються з роботизованою трансмісією Ford PowerShift з подвійним зчепленням.
Також для Ford Mondeo доступні перевірені часом мотори 1.6 (120 к.с.) і 2.0 (145 к.с.) які доступні тільки в поєднанні з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Версії з мотором об`ємом 2, 3 л потужністю 160 к.с. оснащуються тільки 6-ступінчастим «автоматом».
Основою лінійки дизельних двигунів для Ford Mondeo є 2-літровий турбодизель Duratorq TDCi потужністю 140 л.с. Також покупцям доступний дизель Ford Duratorq TDCi об`ємом 2, 2 л і потужністю 200 к.с.
У Ford Mondeo реалізовані функції, що підвищують комфорт і зручність водія, таких як, наприклад: система попередження про звільнення з займаної смуги руху, автоматичне керування дальнім світлом, система моніторингу "сліпих" зон.
Початкова комплектація автомобіля - Ambiente. У стандарті ця версія оснащується центральним замком з пультом дистанційного управління, кондиціонером, електросклопідйомниками в передніх дверях, обігріваються бічними дзеркалами, CD-аудіосистемою. Навіть у базовій комплектації Mondeo оснащений сім`ю подушками безпеки, включаючи подушку безпеки для захисту колін водія, електронною системою стабілізації (ESC), ABS + EBD і електронною системою курсової стійкості (ESP) з системою допомоги при екстреному тороможеніі (EBA).
Серія Trend пропонує додаткове стандартне устаткування, таке як: двозонний клімат-контроль, протитуманні фари, передні і задні електросклопідйомники, передні і задні лампи для читання, шкіряну обробку керма і селектора перемикання передач.
Екстер`єр топ-версій Ghia і Titanium істотно відрізняється від автомобілів в початкових комплектаціях. Відмінні особливості даних версій: хромовані рамки бічних вікон і грат повітрозабірника, легкосплавні колеса, Відмінні риси комплектації Titanium - світлодіодна оптика і центральну консоль з рідкокристалічним дисплеєм.
Ghia з чорною обробкою Mercury втілює класичний підхід, а авангардна серія Titanium відрізняється деталями з «шліфованої» нержавіючої сталі. Обидві версії містять «преміальні» деталі інтер`єру, такі як м`яке обтягнуте шкірою рульове колесо, освітлення салону, підсвічування ніш для ніг, ліхтарі для освітлення тротуару, салонне дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням, а також обтягнуті тканиною середні стійки з інтегрованими вентиляційними отворами.






Опубликовано в таких рубриках:
- Авто. - Автомобили и аксессуары.
Читайте также...

Какие автобусы мы сможем заказывать через десять - двадцать лет? Несколько слов о будущем автобусного транспорта.

Статья.
Добавил: Админ сайта Лайнбас
10-08-2011, 16:02:05
Публикация №_2039

Какие автобусы мы сможем заказывать через десять - двадцать лет? Несколько слов о будущем автобусного транспорта. Несмотря на все свои недостатки, человечество все же продолжает стремиться к совершенству. Наука и техника не стоят на месте. Это касается и новых разработок в области автотранспорта для пассажирских перевозок.
Разработки ведутся в разных странах и в разных направлениях. Причем, всех разработчиков объединяет желание добиться оптимального решения экологических вопросов, вопросов экономии топлива и стремление создать максимально комфортные по современным меркам условия для пассажиров.

подробнее...

И снова Пежо 205 среди победителей...

Статья.
Добавил: Ольга Царева
03-08-2011, 23:52:43
Публикация №_1983

И снова Пежо 205 среди победителей...в Харькове прошло ежегодное "Губернское ралли Дружба" под эгидой ФАУ. На гонку съехались сильные экипажи из несколькоих городов. Харьковчанам пришлось постараться, чтобы отстоять доброе имя первой автомобильной столицы.
подробнее...

Компания Tide Power наладила прямые поставки электростанций с заводов FG Wilson

Пресс-релиз.
Добавил: b2blogger
21-04-2011, 17:38:47
Публикация №_1052

Компания Tide Power наладила прямые поставки электростанций с заводов FG WilsonС апреля 2011 года компания Tide Power осуществляет поставки электростанций FG Wilson напрямую с заводов-изготовителей. Такое сотрудничество позволило уменьшить сроки поставки оборудования до 2-4 недель вместо 1,5-2 месяцев в среднем по рынку.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,171850 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Автомобіль Огляд автомобіля автотак howo самосвал Авторегистратор Львовский автобусный завод видеорегистратор