Як прискорити ріст волосся






Статья.
ріст волосся
Добавил: Олена Свирид
29-02-2016, 22:53:56
Публикация №_19476

Як прискорити ріст волосся
Красиве, довге та доглянуте волосся має дивовижний вплив на чоловіків. Понад 70% представників сильної статі вважають, що дівчина з довгим волоссям більш приваблива, ніж володарка зачіски «під хлопчика». Але природа не всіх одарила чудовою зачіскою, і багато хто шукає досяжних способів, які дозволять реально посилити та прискорити процес росту волосся на голові.
Дієта під час лікування волосся

Правильне і раціональне харчування – це запорука краси будь-якої жінки і спосіб зміцнення волосся. Смажена, жирна їжа — табу не тільки для тих, хто стежить за своєю фігурою, але і для дівчат, які займаються відновленням балансу шкіри обличчя та організму в цілому.
Випадання волосся – це, мабуть, найпоширеніша проблема всіх, хто стежить за собою. Звичайно, природний процес, який має бути – це заміна новим волоссям старого, але у разі, коли воно випадає під впливом зовнішніх або внутрішніх подразників, волосся на зміну не виростає, а зачіска поступово втрачає силу та об’єм.

Що треба їсти:

Рибу, з високим відсотком жирності. Вона багата жіночими мінералами та амінокислотами. Побалуйте себе сьомгою або фореллю і волосся та нігті віддячать Вам за це.
Пийте зелений чай. Східні красуні завжди користувалися успіхом у чоловіків. Вони знають таємницю зеленого чаю, який не тільки сприяє прискоренню обміну речовин, але й виводить з організму шкідливі радіонукліди.
Корисні горіхи та насіння. Це натуральне джерело вітаміну Е.
Щодня вживайте свіжі овочі та фрукти.
Важливе правильне харчування http://krainau.com/diety/pravylne-kharchuvannia.html . Особливо вітаміни й мінерали. Бо вітаміни здатні різко й сильно прискорити ріст волосся, багато дівчат не тільки їх п`ють, але й втирають у волосся, що допомагає їм зробити сильнішими цибулини кожної волосинки. Організм кожної людини індивідуальний, але за неправильного раціона страждають всі органи людини. Насамперед, потрібно розібратися з внутрішніми причинами, а після починати лікування.

Як прискорити ріст волосся за допомогою масок в домашніх умовах

Відмінним способом терміново прискорити ріст волосся в домашніх умовах є маски. Дешево і сердито. Ще наші бабусі користувалися цими рецептами для створення першокласних кіс.
Кефірна. Проблему краще попередити, і за допомогою цієї маски ми захистимо волосся від агресивних зовнішніх факторів. Робиться вона один-два рази на тиждень, на чисте волосся наносимо кефір і залишаємо на 20-30 хвилин (залежно від стану), замотуємо в поліетилен та рушник, після закінчення відведеного часу змиваємо. Завдяки молочним протеїнам та кислотам, ця маска добре додає об’єм волоссю та блиск.
Маска з авокадо. Дієвий метод корінних американських жителів. Купуємо сирий плід, миємо його та натираємо на дрібній тертці, опісля це пюре наносимо на волосся, і змиваємо через півгодини. В результаті маємо пишне та сяюче волосся.
Маска з перцем. Древній метод прискорення росту волосся. За основу можна взяти будь-який бальзам-ополіскувач, потрібна столова ложка засобу, в неї додайте ложку теплої касторової олії та настоянки стручкового перцю (можна придбати в будь-якій аптеці), нанесіть на волосся, але не втирайте, інакше можна отримати опік шкіри голови. Тримайте до виникнення легкої печії, опісля ретельно змийте водою. Ефект не змусить себе чекати - за регулярного застосування протягом 2-3 місяців двічі на тиждень.
Більше та докладніше читайте тут – маски для росту волосся (http://krainau.com/krasa/maski-rostu-dlya-volossya.html) .

Волосся і правильний догляд за ним

Існує кілька золотих правил Рапунцель, які допоможуть зберегти на довгі роки густе волосся. Жіноче життя практично цілковито залежить від фаз Місяця. Прислухайтеся до порад наших бабусь, і підстригайте кінчики волосся кожен місяць на зростаючий Місяць. Не викидайте волосся без пакета або паперу і не стрижіть себе самі.

Розчісуйте тільки сухе волосся.
Користуйтеся спеціальними шампунями та бальзамами для свого типу волосся.
Взимку носіть шапку, не обморожуйте крихкі та ніжні волосяні цибулини.
Не спіть з зав`язаним волоссям.
Регулярно накладайте захисні та маски для догляду за волоссям.
Не паліть і не зловживайте алкоголем.
Під час фарбування і ламінування волосся користуйтеся виключно якісними матеріалами, без домішок перекису водню.
Уникайте теплового впливу на волосся, не сушіть його феном без особливих ситуацій і не перепалюйте структуру плойкою та праскою.
Регулярно виходьте на свіже повітря.
Щодня робіть масаж голови та обличчя.
Гребінець міняйте кожні три місяці, не користуйтеся чужим і купуйте свій виключно з натуральних матеріалів: шерсть, дерево та ін.
Радійте життю. Позитивний настрій передасться всім клітинках тіла, і вони віддячать своїй господині.






Опубликовано в таких рубриках:
- Красота. - Косметология. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,040911 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
ріст волосся маски для волосся Уход за волосами Программа коррекции фигуры красота Безопасное снижение веса