ГОЛОВА ВГО ``СЕКТОР ОБ`ЄДНАННЯ`` - ЯРОЩУК М. Ю. ТА НЕБАЙДУЖІ ОДЕСИТИ ВІДВІДАЛИ З ПОДАРУНКАМИ ДІТЕЙ ДИТЯЧОГО БУДИНКУ НА МАКАРЕНКА 20. М. ОДЕСА.






Статья.
Сектор Объединения
Добавил: CЕКТОР ОБ`ЄДНАННЯ
20-01-2015, 12:24:02
Публикация №_17698

ГОЛОВА ВГО ``СЕКТОР ОБ`ЄДНАННЯ`` - ЯРОЩУК М. Ю. ТА НЕБАЙДУЖІ ОДЕСИТИ ВІДВІДАЛИ З ПОДАРУНКАМИ ДІТЕЙ ДИТЯЧОГО БУДИНКУ НА МАКАРЕНКА 20. М. ОДЕСА.
ВГО "СЕКТОР ОБ`ЄДНАННЯ" СИСТЕМАТИЧНО НАДАЮТЬ ДОПОМОГУ, ПІДТРИМКУ ТА ДОГЛЯД ЗА ЗА ДІТЬМИ ІНВАЛІДАМИ, СИРОТАМИ УКРАЇНИ.

МИ БУДЕМО РАДІ УСІМ БАЖАЮЧИМ ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАС ТА ДОПОМОГАТИ ТИМ, ХТО ПОТРЕБУЄ НАШОЇ ДОПОМОГИ ТА ТУРБОТИ.
12.01.2015 - голова ВГО "Сектор Об`єднання" http://sou.net.ua/index.php/news1/355-pozdravleniye-detey-detskiy-dom - Ярощук М. Ю. спільно з небайдужими Одеситами, відвідали з подарунками, дітей з дитячого будинку-інтернату на Макаренка 20, м. Одеса.
Головою ВГО "Сектор Об`єднання" були завчасно закуплені колективні, настільні, розвиваючі ігри, а так само різні необхідні предмети для розвитку творчості.

Хочеться відзначити, що раніше було розміщено запрошення для усіх бажаючих одеситів, взяти участь у привітанні дітей, спільно з членами всеукраїнського об`єднання, Відгукнулися передплатники одеського інформаційного суспільства "Одеса | Сучасне суспільство". Дуже приємно, що є люди небайдужі до доль тих, хто дуже потребує нашої підтримки та уваги. Ці володарі добрих сердець принесли дітям фрукти та солодощі.

Керівництво та персонал дитячого будинку-інтернату, як завжди дуже гостинно зустріли гостей. Директор - Полторак М. Ф. провів екскурсію, показав і розповів як живуть наші дітки.

Дитячий будинок інтернат для дітей інвалідів не отримав жодної гривні за останній рік з міської скарбниці. Також не єдиного предмета господарського інвентарю, одягу та медикаментів для дітей. Цей соціальний заклад один з найбільш чисельних дітьми у Одеській області. Протягом року тут проживають на постійній основі від 110 - 160 дівчаток від 8 - 35 років. 90% з яких не мають батьків та родичів.

Ці діти-інваліди перебувають та живуть завдяки допомозі абсолютно чужих, але дуже добрих людей. Персонал та самі діти дуже вдячні всім тим, хто їх підтримує та допомагає.






Опубликовано в таких рубриках:
- Благотворительность. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,037844 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Сектор Объединения Ярощук Максим небайдужі серця Сектор Об`єднання