Благодійний фонд “Небайдужі сердця” надав фінансову допомогу спортсменам м. Артемівська






Статья.
Небайдужі серця
Добавил: Якутский Владимир
25-12-2014, 18:46:24
Публикация №_17646

Благодійний фонд “Небайдужі сердця” надав фінансову допомогу спортсменам м. Артемівська
В сучасних умовах, невід’ємною частиною гармонійного розвитку людини є фізичне виховання. Активно – спортивний спосіб життя позитивно впливає на стан здоров’я людини, особливо молодого віку - розвиває швидкість, спритність, реакцію, координацію, витривалість, терпіння і силу. Тому заняття фізичною культурою і спортом є важливою умовою для здорового та повноцінного розвитку людини.
Для того, щоб займатися спортом професійно в нашій країні існує велика кількість спортивних секцій та клубів. І всі вони потребують якісного і сучасного обладнання та інвентарю для повноцінного тренування спортсменів. Але нажаль, на сьогоднішній день, в нашій державі не вистачає коштів для того, щоб надати фінансову допомогу усім спортивним клубам. Тож, дуже часто для того, щоб підтримати і допомогти спортсменам благодійні фонди беруть на себе фінансування різних спортивних змагань. Благодійний Фонд «Небайдужі серця» тому не виключення.
Дізнавшись про те, що збірна команда міста Артемівська зі змішаних єдиноборств дуже хоче прийняти участь у Чемпіонаті Донецької області з Хортингу (комплексний вид бойового мистецтва), але для того, щоб добре підготуватися до цих змагань їм не вистачає необхідного спортивного інвентарю, Благодійний Фонд «Небайдужі серця» вирішив підтримати спортсменів і дати їм можливість провести якісні тренування.
Для цього Благодійний Фонд «Небайдужі серця» надав фінансову допомогу збірній команді міста Артемівська в розмірі 50 тисяч гривень на закупівлю необхідного спортивного інвентарю для проведення якісних учбово-тренувальних зборів збірної команди. Збірна команда складалася з 28 спортсменів віком від 14 до 25 років, 11 з яких є діючими членами збірної Донецької області з Хортінгу, та 2 провідних тренерів.
Таким чином, за допомогою Благодійного Фонду «Небайдужі серця» спортсмени з міста Артемівська взяли участь у відкритому Чемпіонаті Донецької області з хортингу для дітей, юнаків та дорослих в розділі «Двобій», що відбувся в кінці листопада в спортивному корпусі Слов`янського державного педагогічного університету та взяли призові місця. Тепер спортсмени мають змогу прийняти участь у Чемпіонаті України та Кубку України з Хортінгу. Вітаємо та щиро бажаємо їм успіхів!






Опубликовано в таких рубриках:
- Благотворительность. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,044015 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Небайдужі серця благодійність Сектор Объединения благотворительность