Як правильно зробити каркас прибудови до будинку






Статья.
Прибудова
Добавил: Сергій Петров
23-08-2014, 05:57:17
Публикация №_17179

Як правильно зробити каркас прибудови до будинку
У вас є хороший будинок, але вам захотілося зробити невелику прибудову, яку можна було б влітку використовувати як літню кухню або їдальню, а може як додаткову кімнату до будинку. Для початку будівництва природно потрібно визначитися з розмірами майбутньої прибудови.
Потім робимо фундамент, враховуючи, що наша споруда буде літньою, а значить, не буде дуже масивної то і фундамент можна вибрати стовпчастий, якщо це дозволяє грунт, який повинен бути достатньо твердим, звичайно ж, при бажанні можна зробити і монолітний стрічковий і свайний.

І так встановлюємо стовпчики фундаменту по кутах і на перетині внутрішніх стін, якщо такі будуть. Читайте також: Типи фундаментів http://www.orgtriton.ru/majstrovi/531-tipi-fundamentiv для розшириння знань про фундаменти. Відстань між стовпчиками повинно бути не більше двох метрів. На нижню основу ми беремо дерев`яні бруски 150х150 мм укладаємо їх по периметру стикуючи паз в паз. Далі укладаємо внутрішні лаги майбутньої підлоги при необхідності додаємо цегляні або блокові стовпці. Основний каркас робимо з дерев`яного бруса 100х100 мм. Ставимо по кутах вертикально бруски вибраної висоти стелі, виставляємо їх строго вертикально по рівню і закріплюємо розпірками для тимчасової жорсткості. Розпірки краще кріпити саморізами за допомогою Шуроповерта, таким чином, ви не зіб`єте вертикальний рівень і простіше їх буде зняти, коли в них відпаде необхідність.

Потім ставимо проміжні вертикальні стовпи з бруса, також виставляємо їх за рівнем і закріплюємо за допомогою розпірок. Якщо таких стовпів кілька, то для більшої точності краще натягнути шнурку між крайніми стовпами і по ній вирівнювати інші внутрішні. Під усіма вертикальними дерев`яними стовпами повинні бути цегляні підпори, адже на них буде основне навантаження даху. При установці вертикальних стовпів добре використовувати такий спосіб: беремо трубу півдюймову, можна стару, нарізаємо шматки сантиметрів 25-30, свердлимо отвір діаметром як труба в центрі торцевого зрізу вертикального стовпа і в нижньому брусі 150х150 в місцях установки вертикальних стовпів і у нас вийде металевий шип. Далі укладаємо горизонтальні верхні бруски 100х100 мм скріплюємо їх з вертикальними стовпами, витримуючи правильні кути і рівень по горизонталі. Потім ставимо додаткові горизонтальні внутрішні бруски. Бруски між собою з`єднувати дуже зручно спеціальними куточками в такому випадку немає необхідності вирізати пази і підганяти їх тим самим робота прискорюється у багато разів. Зібраний каркас у вас буде ще не зовсім міцним, тому розпірки ще не поспішайте знімати. Повну жорсткість конструкція отримає після повної обшивки каркаса, яку можна зробити з дощок рівних, сухих. При установці каркаса уважно стежте за рівнями горизонталі, вертикалі і прямими кутами. Час, витрачений на всі ці вирівнювання окупляться вам при обшивці каркаса і при внутрішній обробці приміщення.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zFBgNrZPZeo






Опубликовано в таких рубриках:
- Строительство домов. - Строительство и ремонт.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,048699 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Прибудова літня кухня Вологодский мастер Компания «Вятский лес» Компания «АльпХоум» СИП панели дома из бруса 9 9