Освіта у Польщі – варіанти вирішення






Статья.
Вища освіта за кордоном UniverPL
Добавил: Кир Родионович Борисов
17-05-2014, 20:22:12
Публикация №_16249

Освіта у Польщі – варіанти вирішення
Сьогодні все більше молодих людей бажають отримати необхідну освіту у країнах Європи. Невже рівень вітчизняних навчальних закладів уже не влаштовує наших студентів. Однак, причина зовсім у іншому – навчаючись за кордоном, разом з отриманням відповідного диплому, можна одночасно опанувати мову спілкування тієї країни, де здобувала освіту молода людина.

Також таке навчання дає можливість отримати більший життєвій досвіт, пройти виробничу практику на кращих європейських підприємствах та фірмах. Ось і залишають українські хлопці та дівчата рідну країну, щоб стати студентами вищих навчальних закладів інших держав. Однак не всі мають можливість, а ще частіше – рішучість відправитися у зовсім далеку країну. Більшість вибирає ті можливості, які пропонує вища освіта у Польщі univerpl.com.ua/uk/universiteti.html http://www.univerpl.com.ua/uk/universiteti.html , тим більше, що уже сьогодні ця країна – рівна серед рівних в європейській спільноті. Важливим є те, що на початках у Польщі досить просто здолати і розмовний бар’єр – тому що українська і польська – достатньо схожі мови, що робить процес спілкування на побутовому рівні простим навіть для цілком не підготовленої молодої людини. Але для навчання треба не тільки розуміти, але ще й розмовляти польською мовою. Українсько-польський центр освіти "UniverPL" допоможе dobrze mówić po polsku. Для цього в багатьох містах України існують курси польської мови. 

Яку ж саме освіту можна здобути сьогодні у Польщі – таке питання напевне цікавить майбутніх студентів. Перелік спеціальностей – достатньо широкий та серед найпопулярніших варто відмітити:
• Міжнародні відносини, спеціальність, яка очолює найвищі рейтинги уже не один рік;
• Фінанси і банківський облік – також достатньо популярна галузь не тільки у нас в країні, але і в багатьох інших державах Європи та світу;
• Дизайн інтер’єру – перспективний напрямок;
• Косметологія – грамотні спеціалісти завжди зможуть знайти роботу, володіючи сучасними вміннями і маючи відповідний диплом.

Ще багато інших можливостей відкриваються перед українськими студентами у Польщі, варто лише не розгубитися, а зуміти обов’язково використати свій унікальній шанс!

Українсько-польський центр освіти "UniverPL
www.univerpl.com.ua






Опубликовано в таких рубриках:
- Образование. - Общество.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,041862 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
Вища освіта за кордоном UniverPL образование за рубежом бізнес Курсы программирования Java Модуль 1