Обігрівачі UDEN-S запатентовані!






Пресс-релиз.
uden-s
Добавил: UDEN-S
04-03-2018, 21:57:14
Публикация №_22641

Обігрівачі UDEN-S запатентовані!
Кропивницький виробник UDEN-S отримав патент на дизайнерські керамогранітні обігрівачі. Унікальність продукції заводу підтверджена. Будь-які інші керамогранітні обігрівачі під брендом UDEN-S будуть переслідуватися законом, а наші – охоронятися. Вітаємо!
Кропивницький росте та розвивається просто на очах: з’являються нові підприємства, публічні місця, кафе і ресторани, магазини… Та серед новачків є вже відомі, і не тільки в нашому місті компанії. Мова йде про виробника енергозберігаючих обігрівачів UDEN-S. Свій шлях компанія розпочала ще у 2006 році, з 2009 року – власний випуск обігрівачів. На сьогоднішній день це панельні обігрівачі: класичні білі – сучасні, тонкі та елегантні; неповторні дизайнерські панелі з художнім ручним розписом або з фотодруком; дизайнерські керамогранітні обігрівачі. Про останні й піде мова: ).

Керамогранітні дизайнерські обігрівачі (КЕН) UDEN-S мають відмінні теплозберігаючі властивості, оригінальний дизайн, екологічний склад, гарантію 5 років. Дизайн та форма кожного обігрівача неповторні, а широке різнобарв’я дозволяє підібрати їх під будь-який стиль інтер’єру. Підрозділ з виробництва КЕНів - молодий напрямок компанії, що постійно радує новими моделями, нестандартними ідеями, вдосконалюється, модернізується.
Зовсім недавно була презентована глянцева лінія обігрівачів Гобеленової колекції з ідеально гладенькою та виблискуючою поверхнею. Не менш заворожуючими виглядають і обігрівачі Шовкової лінії тієї ж колекції. В них поєдналися і текстурована, і віддзеркалююча поверхня – сяюча, наче тисячі діамантів. Дуже ніжно та витончено.
«Ми не одноразово розповідали вам про винятковість наших обігрівачів, про те, що вони – власна розробка заводу і їм немає аналогів. І це не просто слова! Ось і наступна гарна новина - позитивне рішення щодо отримання нами патенту* на керамогранітні обігрівачі (КЕН) UDEN-S!
Тобто, ми підтвердили унікальність КЕНів документально! Будь-які інші керамогранітні обігрівачі під брендом UDEN-S будуть переслідуватися законом, а наші – охоронятися.
Невпинно розвиваємося та стаємо кращими!», діляться враженнями в компанії.
А ми вітаємо з черговим досягненням! Перемог і надалі!

*Патент - документ, що засвідчує авторство на винахід та виключне право на використання його протягом певного строку.

Довідкова інформація:

UDEN-S - Кропивницький бренд енергозберігаючих обігрівачів від виробника ТОВ «УДЕН-УКРАЇНА».
З 2009 року компанія під власним «теплим знаком якості» випускає 3 широкі лінійки панельних обігрівачів різної потужності:
• класичні білі – сучасні, тонкі та елегантні;
• неповторні дизайнерські панелі з художнім ручним розписом або з фотодруком;
• три колекції дизайнерських керамогранітних обігрівачів.
Вони не схожі на традиційні опалювальні прилади, бувають одного кольору, можуть виглядати як справжні картини, створюючи затишну та дійсно домашню атмосферу.
Головний офіс розташований у м Кропивницький, Україна. В регіонах України торгову марку пропонують більше 500 дилерів. З 2012 року обігрівачі UDEN-S представлені в містах, Білорусі, Болгарії, Чехії, Молдові, Лівані, Італії, Німеччині, Польщі та інших країнах.

Контакт для довідок:
Людмила Заболотня, спеціаліст зі зв’язків з громадськістю
Тел.: +380 (522) 24-52-89, 066 903-20-77, e-mail: [email protected]











Опубликовано в таких рубриках:
- Мир энерготехнологий.
Читайте также...

Профессиональная установка оборудования для отопления

Статья.
Добавил: Кир Родионович Борисов
11-02-2018, 02:13:52
Публикация №_22618

Профессиональная установка оборудования для отопления Из всех инженерных коммуникаций отопление прочно удерживает лидирующие позиции, так как без него создать комфортную атмосферу в доме в принципе невозможно. С этой процедурой сталкивался практически каждый человек, который занимался строительством, реконструкций или возведением зданий. Чтобы схема функционировала долго и бесперебойно, требуется полная комплектация установок качественными деталями и комплексный подход к решению задачи.


подробнее...

Керамогранітні обігрівачі UDEN-S отримали європейський сертифікат СЄ!

Пресс-релиз.
Добавил: UDEN-S
23-12-2017, 01:59:54
Публикация №_22560

Керамогранітні обігрівачі UDEN-S отримали європейський сертифікат СЄ!Якість, ефективність та відповідність європейським директивам офіційно підтверджені! КЕНи достойно пройшли всі тести та випробування в екстремальних умовах лабораторії ііі… отримали сертифікат СЄ!
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,038423 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
uden-s патент Eaton Установка оборудования для отопления интернет магазин