Чоловічі вишиті сорочки й не тільки: вибираємо тканину з ukrglamour com ua






Статья.
чоловічі вишиті сорочки
Добавил: Кир Родионович Борисов
28-05-2017, 19:03:08
Публикация №_22207

Чоловічі вишиті сорочки й не тільки: вибираємо тканину з ukrglamour com ua

Раніше вишиванки робили з домотканого полотна. Такі вишиванки є найбільш коштовними та аутентичними. Сьогодні асортимент тканин для вишиванок вражає. Компанія ukrglamour com ua допоможе вам розібратися у цьому різноманітті.




Різновиди тканин

Найбільш практичний та доступний за ціною – габардин. Кольорова гама його дуже різноманітна. Тканина м’яка та проста у догляді. Для вишивання необхідна накладна канва або візерунок, нанесений на флізелін. Ця тканина цілком підходить для машинного вишивання, тільки перед початком роботи її треба зміцнити клейовим флізеліном, щоб тканина не деформувалася.

Атлас. Синтетичний матеріал з глянсуватим блиском та щільною структурою. Підходить для вишивання суконь, кофтинок, тунік. Підходить для машинної вишивки, але потребує для роботи додаткових матеріалів.

Поплін – тонка, м’яка, ніжна тканина. Раніше вона виготовлялася з тонких шовкових або бавовняних волокон. Сьогодні можна зустріти напівсинтетичну тканину з такою назвою. Поплін чудово підходить для пошиву жіночого та дитячого одягу. Можна застосовувати цю тканину для машинної вишивки, скористувавшись флізеліном для міцності. Для вишивання вручну також потрібен додатковий матеріал.

Батист – тонка бавовняна тканина. Має щільне полотняне плетіння, тому для ручної вишивки використовують накладну канву чи флізелін з візерунком.

Домоткане полотно має рівномірну структуру та чудово підходить для ручної вишивки. Натуральне полотно після прання дає усадку. Це треба враховувати перед тим як почати кроїти одяг. З домотканого полотна виходять чудові жіночі та чоловічі вишиті сорочки, справжні витвори мистецтва. Полотно може мати натуральний колір або бути фарбованим.

Льон – дорогий, міцний, практичний та екологічно чистий матеріал. Це один з найкращих варіантів для вишиванки (див: http://ukrglamour.com.ua/vyshivanki/). Крім міцності та красивого зовнішнього вигляду, льон має ряд переваг: бактерицидні властивості, гігроскопічність. До того ж, тканина добре пропускає повітря (це дає можливість тілу дихати). Унікальна властивість льону: він охолоджує в спеку та досить добре зігріває в холодну погоду. Матеріал не накопичує статичну електрику. Іншими словами, речі з цього матеріалу не електризуються. Лляна тканина однаково добре підходить для машинної та ручної вишивки. До недоліків слід віднести те, що льон сильно мнеться та дає велику усадку після прання.








Опубликовано в таких рубриках:
- Интернет магазины.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,043033 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
чоловічі вишиті сорочки мягкая домашний Интернет-магазин радиодеталей классические часы Магия Текстиля