Розумний вклад - хороші гроші.






Статья.
банківські депозити в україні
Добавил: Кир Родионович Борисов
22-07-2014, 02:02:11
Публикация №_16888

Розумний вклад - хороші гроші.
Банківські депозити – це вклад власних грошей у цінні папери, грошові кошти і т.д. В Україні існує багато можливостей вкласти свої кошти: валютний депозит, гарантійний, кредитний, митний депозит, банківський депозит і т.д. Тому для того, щоб обрати підходящий варіант депозиту, треба переглянути багато різних варіантів.

Залежно від власних потреб, можна знайти різні банківські депозити в україні http://ua.platinumbank.com.ua/view.deps/ . Якщо ви плануєте довгострокове співробітництво, то можна обрати депозит «Гарантоване зростання». Для недовгого знайомства з банком, і, власне з поняттям депозитів підійде депозит «Знайомство». Він дозволяє зрозуміти всі особливості співпраці з банками. Якщо ж ви хочете вкласти гроші у якусь подію (весілля, навчання дітей, омріяна поїздка, покупка нової автівки чи квартири) або просто у власне майбутнє, то найкращим варіантом буде депозит «Бажане збільшення, який є програмою накопичення. В тому випадку, якщо вам хочеться постійно мати вільний доступ до власних грошей, варто віддати перевагу депозиту «Вільні кошти», який дозволяє розпоряджатися грошима, не втрачаючи при цьому нарахованих відсотків. Так само вільно можна і поповнювати вклад.
Таким чином, ви можете вибрати будь який депозит за своїми потрібностями. При цьому кожний із запропонованих варіантів може відрізнятися відсотковою ставкою, умовами доступу до грошей, і т.д. Так само різняться і банки, що пропонують ці умови. Тому ретельно обирайте найзручніший варіант і робіть перший вклад, адже гроші також мають активно працювати на вас.






Опубликовано в таких рубриках:
- Банки и финансовые структуры.
Читайте также...

Банк Гагаринский объявляет о начале кампании по ребрендингу

Пресс-релиз.
Добавил: b2blogger
14-04-2014, 04:46:26
Публикация №_15941

Банк Гагаринский объявляет о начале кампании по ребрендингуБанк Гагаринский объявляет о начале кампании по изменению логотипа и фирменного стиля. Новый логотип и фирменный стиль призваны обозначить стратегию банка, предполагающую масштабный выход на розничный рынок, запуск новых продуктов для физических и юридических лиц и активное продвижение бренда.
подробнее...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...
Комментарии... 0


Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,041085 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
банківські депозити в україні скальпинг автоломбард Банк Гагаринский страхование