Реєстрація СПД в Україні.






Статья.
реєстрація СПД
Добавил: Alex Green
07-07-2013, 02:24:22
Публикация №_11686

Реєстрація СПД в Україні.
Реєстрація СПД – найпопулярніша юридична процедура на сьогоднішній день. При цьому підприємцям обов`язково потрібно знати в чому її переваги і яка її суть.
Для більшості країн СНД реєстрація СПД – це стандартна процедура оформлення чиєїсь економічної діяльності в якості фізичної або юридичної особи. Згідно цьому визначенню прикладом реєстрації СПД на території співдружності незалежних держав може служити, як створення ТОВ, так і оформлення індивідуального підприємництва.

Україна в цьому відношенні помітно виділяється із загального списку. У силу різних причин поняття реєстрації СПД на Україні давно міцно асоціюється виключно з приватним підприємництвом. Для зручності обігу та виключення двоякого трактування в ужиток навіть спеціально введено новий юридичний термін "суб`єкт підприємницької діяльності – фізична особа-підприємець" – аналог російського індивідуального підприємця.

Згідно з останніми даними статистики більше 80% підприємців вибирають сьогодні в якості свого першого підприємства організаційно-правову форму "СПД – фізична особа-підприємець".


Що ж сьогодні являє собою реєстрація СПД в Україні? У чому її переваги? Яка її суть?

Реєстрація СПД в Україні – це процес оформлення підприємницької діяльності в якості фізичної особи. При цьому фізична особа так і називається – фізична особа-підприємець (або ФОП). По іншому фізична особа ще може називатися як ПП (приватний підприємець) або IP (індивідуальний підприємець). Зареєструватися як фізична особа можна як самостійно, так і за допомогою будь-якої юридичної компанії, наприклад – реєстрація СПД в Києві та Київській області http://www.vash-yurist.com.ua/spd-ua.html .

Суть реєстрації СПД – надання громадянам України можливості займатися економічною діяльністю використовуючи спрощену систему оподаткування та звітності. Завдяки цьому займатися економічною діяльністю можуть практично всі охочі. Тобто люди без спеціальної економічної освіти, без використання для роботи бухгалтера, без оренди для ведення своєї діяльності офісу та складу, з мінімальним стартовим капіталом.


Переваги реєстрації СПД:
  • швидка процедура реєстрації

  • проста система оподаткування
  • спрощена звітність
  • юридичною адресою може бути місце реєстрації фізичної особи

  • можливість найму працівників

  • не потрібно відкриття розрахункового рахунку
  • можливість роботи без круглої печатки

  • легка ліквідація СПД


Важливою перевагою реєстрації СПД є її гнучкість: можливість переходу в процесі ведення діяльності на іншу систему оподаткування, робота з безготівковими платежами, виготовлення і використання печатки, внесення змін до заявлені види економічної діяльності...

Джерело: www.vash-yurist.com.ua






Опубликовано в таких рубриках:
- Защита прав предпринимателей и граждан.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,029779 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
реєстрація СПД адвокат в уголовных делах кадастровая стоимость реєстрація ТОВ Online конструктор договоров Ликвидация ФОП