Юридичний супровід бізнесу






Статья.
повернення боргів
Добавил: Александра
27-04-2013, 17:42:27
Публикация №_10487

Юридичний супровід бізнесу
Для чого конкретно мені і моїй фірмі потрібно юридичний супровід? Багато компаній мають у своєму штаті юриста, який стежить за тим, щоб дії організації не суперечили вимогам законодавства. І багатьом здається це достатнім.
Але ж навіть найменша компанія може потрапити у великі неприємності. І, об`єктивно, один, нехай самий освічений юрист, не може зрівнятися з цілою командою професіоналів, які мають величезний досвід, велику практику і зв`язку кожен у своїй галузі. Юридичний супровід бізнесу дає гарантію комплексного і - найголовніше - індивідуального підходу до вирішення поставлених завдань.
Не дивно тому, що зараз дана послуга є дуже затребуваною.
Крім того, відомо, що краще все-таки вчасно попередити хворобу, ніж довго лікувати її, ризикуючи життям. А значить, укладаючи договір на юридичний супровід, підприємець в першу чергу піклується про здоров`я свого дітища. Ось чому все більше керівників вибирають абонентський юридичний супровід.

Абонентський юридичний супровід.

Такий супровід зводить до мінімуму ризики ведення бізнесу та сприяє його успішному функціонуванню та страхуванню. У цьому випадку власник бізнесу може бути спокійний за свої дії при роботі з клієнтами та постачальниками - адже кожен договір перевіряється фахівцями, знайомими з усіма тонкощами своєї роботи. Крім того, при укладенні такого договору, організація отримує в своє розпорядження команду професіоналів, яка бере на себе консультування співробітників з усіх виникаючих у них питань, контроль за документообігом фірми і здійснення інших заходів, спрямованих на захист бізнесу.
Ось чому компанії, які уклали договір на абонентське юридичне обслуговування з гарною фірмою, не бояться неприємних ситуацій ні з контролюючими інстанціями, ні з контрагентами.

Хтось вважає, абонентський супровід бізнесу непотрібною розкішшю, адже є можливість лише час від часу вдаватися до допомоги фахівців. Але, якщо вдивитися в ситуацію уважніше, стає зрозумілим, що юридичне обслуговування економить чимало грошей.
У фірми, яка уклала договір, є можливість за фіксовану абонентську плату 24 години на добу користуватися послугами досвідченої команди юристів, які не перебувають у штаті. Вся ця команда не займає місце і не додає витрат на утримання персоналу. Ця команда не поїде в розпал судових розглядів у відпустку і не піде в декрет, залишивши розбиратися з проблемою. І, нарешті, ця команда професіоналів стоїть на сторожі бізнесу, навіть коли самі ви відпочиваєте.



http://www.unicol.com.ua/uk/main.html
http://www.unicol.com.ua/uk/main.html






Опубликовано в таких рубриках:
- Защита прав предпринимателей и граждан.
Читайте также...
Читайте и предлагайте подобные публикации к размещению... Подробнее...



Главная  Контакты

Публикация статей, пресс-релизов, анонсов, новостей... PR-агентство velsi.info
(с) Все права на материалы сайта принадлежат их авторам и не могут быть использованы кем либо без разрешения авторов.
добавить на главную Яндекс ^
Страница сгенерирована за 0,070157 секунд
Загрузка ...

КОМПАНИИ, ИХ ПРОДУКЦИЯ И УСЛУГИ
Делиться вообще полезно.
И вот тебе простой пример:
когда-то я был всего двумя клетками,
но деление сделало из меня человека!
(цитатник рунета)
Делитесь своей информацией!
повернення боргів судове стягнення «Юридическая группа» недвижимость на Кипре Консультант плюс